Jongehonden - en veteranen dag

 

Op zondag 14 Juli verwachten wij zoals ieder jaar onze piepjonge Ieren, rood en rood/wit in grote getale op ons clubterrein in Wommelgem. Op deze dag kunnen we nogmaals aantonen hoe belangrijk de jeugd is, zij zijn immers de toekomst. Dit is niet alleen een uitgelezen dag voor de fokkers, die hier de evolutie kunnen volgen van hun en andere nakomelingen, maar ook voor de eigenaars die kennis kunnen maken met de nest-broers en zussen van hun spruit en hun respectievelijke baasjes, een geweldige dag om  gedachten uit te wisselen en op een ontspannen manier te genieten van al dat rood en rood/wit jong geweld.

Net zoals vorig jaar zijn ook onze veteranen weer van de partij, een reden te meer om in te schrijven en aanwezig te zijn, het geeft de baasjes ook de gelegenheid om kennis te maken met de afstamming van hun jonge Ier.

Wij doen zoals elk jaar dan ook een beroep op de fokkers om van deze dag een gezellig samenzijn te maken met hun puppykopers.

Deze belangrijke dag mag en kan dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

U kan dan een stukje showervaring opdoen, genieten van de sfeer en gezelligheid rond heel dit gebeuren. De keurmeester zal zijn mening geven over uw setter. Als deze beoordeling voor u wat tegenvalt, hou altijd in gedachten dat dit slechts de visie is van de keurmeester en een momentopname van uw opgroeiende hond. Vergeet echter nooit dat uw hond voor u altijd  de mooiste, de beste en de liefste is.

Voor deze dag hebben wij een ervaren keurmeester uitgenodigd:

Dhr Wil Hochstenbach uit Nederland  voor de Rode Ierse Setter en de Rood-Witte Ierse Setters.

In ons clubhuis kan men terecht voor koffie/thee, frisdrank, bier en belegde broodjes. Iedereen is op deze dag dan ook van harte welkom.

 

Inschrijven:

De wijzigingen die vorige jaren ingevoerd zijn in de verwerking van de inschrijvingen blijven behouden, hierbij nog even ter herinnering!

De formulieren met ringnummers worden niet opgestuurd! u ontvangt alleen nog een bevestiging van inschrijving. Met deze bevestiging kunnen de ringnummers afgehaald worden bij aanmelding op het secretariaat de dag van de keuringen. Het online inschrijven is intussen bij de meeste inschrijvers ingeburgerd. Zoals al meermaals gemeld heeft het Online inschrijven verschillende voordelen, goede leesbaarheid en de bevestiging van inschrijving gebeurt hier automatisch. Dit maakt dat de inschrijver vanaf de dag van zijn inschrijving op de hoogte gebracht wordt van de opname van zijn gegevens voor verdere verwerking.

Om die reden durven wij te vragen om on-line in te schrijven.

Inschrijven op de oude manier kan natuurlijk ook nog. De formulieren zijn te vinden op onze website.

Indien u via dit formulier inschrijft gelieve uw formulier dan duidelijk, volledig en in drukletters in te vullen. Met het toesturen van een duidelijk en volledig ingevuld formulier (ook de on-line versie) kan u ons helpen om een foutloze catalogus samen te stellen. Iedereen verwacht toch dat de naam van zijn hond met de correcte schrijfwijze terug te vinden is in onze catalogus.

 

Plaats van het gebeuren:

Terrein Ierse Setter Club –Fort 2 Straat – 2160 Wommelgem

Terrein open: 8:00

Aanvang keuringen: 9:30